WEBSHOP - SALE

Absolution - La Solution + Anti-Age

306,00 DKK 510,00

Opfrisker, reparere og regenerere huden.

La Solution + Anti-age giver dig det perfekte boost, og alle de nødvendige ingredienser for din huds kamp mod tiden! Den giver en øjeblikkelig glød og langsigtet virkning til at bekæmpe tegn på ældning.  Den hjælper med at stimulere kollagen produktionen og efterlader din hud mere stålende, fast og silkeblød.

Den reparerer solskader, regenererer, udglatter og opstrammer huden, reducerer rynker, og bekæmper de frie radikaler.

 

Vigtige ingredienser

  • Acerola - De røde bær er usædvanligt rige på C-vitamin (tyve gange mere end i en appelsin); indeholder mange antioxidanter, flavonoider og anthocyaniner som stimulere kollagen produktion
  • Maca, på peruvianske (ginseng) - En af ​​de få planter, der kan overleve ekstreme forhold i højlandet i Andesbjergene; ekstraordinære ernæringsmæssige egenskaber; kendt for sin toning, revitaliserende, anti-stress egenskaber
  • Spirulina - Er meget rig på vegetabilske proteiner, aminosyrer, mineraler (jern, magnesium) og vitaminer (A, B12); energigivende, revitaliserende og antioxidante egenskaberØkologisk anti-aging ansigtsserum til alle hudtyper.

 

Bruges alene som en serum før du anvender hudpleje eller bland den med din ansigtscreme for at skræddersy din helt egen unikke hudpleje.

Kontakt os